Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ολική ηλεκτρολογική ανακαίνιση σε κατοικία 80 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρότερη εγκατάσταση ήταν με εσωτερικά πλακέ καλώδια μέσα στο σοβά και είχε 2 κυκλώματα παρόλο που είχε 3 δωμάτια σαλόνι κουζίνα και μπάνιο. Κατόπι την παρέμβαση του συνεργείου μας η εγκατάσταση χωρίστηκε σε 7 κυκλώματα με ενισχυμένους ρευματοδότες και ασφαλίστηκε με ρελέ διαφυγής, ενώ πριν ήταν αδύνατο. Εμπιστευτείτε μας για μία ασφαλή και καλαίσθητη εγκατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ


Ηλεκτρολογικές εργασίες σε τριφασική κατοικία και σε τριφασικό κατάστημα φούρνου. Μερική ανακαίνιση και των δύο εγκαταστάσεων.













Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά όπως πάντα με τα ίδια πρότυπα και τις ίδιες αρχές όπως κάνει εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Η ενημέρωση αυτή αφορά τις αναρτήσεις του ιστολογίου οι οποίες δεν ανανεώνονται λόγω περιορισμένου χρόνου ενασχόλησης με το κομμάτι αυτό. Τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης παραμένουν τα ίδια και βρίσκονται στο δεξιά μέρος του ιστολογίου. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.