Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΜΕ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΦΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΙΑ ΣΥΚΙΕΣ

 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΡΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ, ΣΥΡΜΑΤΩΣΗ ΓΕΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΣΥΡΜΑΤΩΣΗ ΔΥΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΡΙΖΩΝ, ΣΥΡΜΑΤΩΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ AIR-CONDITION, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.



ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ 5 ΨΥΓΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ 2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 11 ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ 2 ΟΘΟΝΕΣ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ 4 ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ. ΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΠΡΙΖΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΕΛΕ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ "ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ"
Η κλήρωση αφορά αλλαγή πίνακα με ηλεκτρολογικό ραγουλικό Noark Electrics σε ακίνητο με μονοφασικό ρεύμα οποιασδήποτε κατηγορίας εγκατάστασης. Αφορά τον κεντρικό πίνακα και όχι τυχόν υποπίνακες. Τα προιόντα καλύπτονται από την Noark Electrics με 5 χρόνια εγγύηση. Η εργασία καλύπτεται με 10 χρόνια εγγύηση απο την επιχείρηση Ηλεκτρολογικά Ιωσηφίδης. Σε περίπτωση επιθυμίας του νικητή για αλλαγή τριφασικού πίνακα, υπάρχει επιβάρυνση 50 ευρώ.Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να προβεί στην αλλαγή του πίνακα αφότου έρθει σε επικοινωνία με τον νικητή έως και 60 ημέρες μετά την λήξη της κλήρωσης. Ο νικητής με την ολοκλήρωση της εργασίας αποδέχεται να φωτογραφηθεί και να κάνει αναφορά στην εργασία η οποία θα δημοσιοποιηθεί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης και στο κατάστημα της επιχείρησης. Η κλήρωση γίνεται με random generator της ιστοσελίδας www.random.org. Η κλήρωση θα γίνει στο κατάστημα της επιχείρησης Ηλεκτρολογικά Ιωσηφίδης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στην σελίδα της επιχείρησης "Ηλεκτρολόγος Ιωσηφίδης". Δικαίωμα να παρευρεθούν στο κατάστημα για την παρακολούθηση της κλήρωσης έχουν όλοι.
1. Μέρος στην κλήρωση παίρνουν όσοι προβούν σε εκπόνηση πιστοποιητικού Υ.Δ.Ε. στην επιχείρησή μας.
2.Απο την κλήρωση εξαιρούνται πρόσωπα της επιχείρησης καθώς και πάσης φύσεως εργαζόμενοι ή συγγενείς πρώτου βαθμού με πρόσωπα της επιχείρησης Ηλεκτρολογικά Ιωσηφίδης
3.Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι ενδιαφέρονται για αλλαγή μονοφασικού πίνακα σε ακίνητο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σε χιλιομετρική απόσταση 30χλμ από το κέντρο.
4.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 1 Οκτωβρίου.
5.Απο την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας νικητής και ένας αναπληρωματικός νικητής.
6.Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς εντός 3 ημερών απο την ημέρα της κλήρωσης και σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας ή ακύρωσης του δώρου από τον νικητή θα επικοινωνήσει με τον αναπληρωματικό νικητή.
7.Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τους όρους της κλήρωσης και τα δώρα να αναβάλλει ή να ματαιώσει την κλήρωση με ενημέρωση με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
8.Το δώρο δεν είναι προσωπικό, μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτο ο οποίος αποδέχεται τους όρους της κλήρωσης.
9. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η επιχείρηση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων της κλήρωσης. Επίσης η επιχείρηση δεν υπέχει οιαδήποτε ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση των δώρων, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
10.Το δώρο είναι συγκεκριμένο δεν ανταλλάσσεται με άλλη παροχή υπηρεσιών από την επιχείρησή μας Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα προβολής των νικητών (όνομα, τόπο κατοικίας) στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.

11. Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης Αγίου Δημητρίου 42, 546 30 Θεσσαλονίκη, 2315 520 795 - 699 76 42 465 - 699 72 23 480, ilektrologosiwsifidis@gmail.com

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε. ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ .

ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 25Α ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΡΕΛΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ 16Α ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΛΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 25Α ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.