Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ φθηνοτερα Led της αγορας γερμανικης κατασκευής στην φθηνότερη τιμή όλης της αγοράς

Διαθέτουμε τα φθηνοτερα Led της αγορας γερμανικης κατασκευής στην φθηνότερη τιμή όλης της αγοράς κατόπιν παραγγελίας. 

Πληρες διακοπτικο υλικο 80% κάτω

ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ALIBERTI ΛΕΥΚΟ 80 % ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 2 ΕΥΡΩ ΠΡΙΖΕΣ ΣΟΥΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΟΜΙΤΑΤΕΡ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΠΡΙΖΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΡΙΖΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΣΕ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΜΕΡΙΜΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ !










ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΩΡΕΑΝ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ  ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ "ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ"
Η κλήρωση αφορά αλλαγή πίνακα με ηλεκτρολογικό ραγουλικό Noark Electrics σε ακίνητο με μονοφασικό ρεύμα οποιασδήποτε κατηγορίας εγκατάστασης. Αφορά τον κεντρικό πίνακα και όχι τυχόν υποπίνακες. Τα προιόντα καλύπτονται από την Noark Electrics με 5 χρόνια εγγύηση. Η εργασία καλύπτεται με 10 χρόνια εγγύηση απο την επιχείρηση Ηλεκτρολογικά Ιωσηφίδης. Σε περίπτωση επιθυμίας του νικητή για αλλαγή τριφασικού πίνακα, υπάρχει επιβάρυνση 50 ευρώ.Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να προβεί στην αλλαγή του πίνακα αφότου έρθει σε επικοινωνία με τον νικητή έως και 60 ημέρες μετά την λήξη της κλήρωσης. Ο νικητής με την ολοκλήρωση της εργασίας αποδέχεται να φωτογραφηθεί και να κάνει αναφορά στην εργασία η οποία θα δημοσιοποιηθεί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης και στο κατάστημα της επιχείρησης. Η κλήρωση γίνεται με random generator της ιστοσελίδας www.random.org. Η κλήρωση θα γίνει στο κατάστημα της επιχείρησης Ηλεκτρολογικά Ιωσηφίδης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στην σελίδα της επιχείρησης "Ηλεκτρολόγος Ιωσηφίδης". Δικαίωμα να παρευρεθούν στο κατάστημα για την παρακολούθηση της κλήρωσης έχουν όλοι.
1. Μέρος στην κλήρωση παίρνουν όσοι προβούν σε εκπόνηση πιστοποιητικού Υ.Δ.Ε. στην επιχείρησή μας.
2.Απο την κλήρωση εξαιρούνται πρόσωπα της επιχείρησης καθώς και πάσης φύσεως εργαζόμενοι ή συγγενείς πρώτου βαθμού με πρόσωπα της επιχείρησης Ηλεκτρολογικά Ιωσηφίδης
3.Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι ενδιαφέρονται για αλλαγή μονοφασικού πίνακα σε ακίνητο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σε χιλιομετρική απόσταση 30χλμ από το κέντρο.
4.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 1 Οκτωβρίου.
5.Απο την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας νικητής και ένας αναπληρωματικός νικητής.
6.Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς εντός 3 ημερών απο την ημέρα της κλήρωσης και σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας ή ακύρωσης του δώρου από τον νικητή θα επικοινωνήσει με τον αναπληρωματικό νικητή.
7.Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τους όρους της κλήρωσης και τα δώρα να αναβάλλει ή να ματαιώσει την κλήρωση με ενημέρωση με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
8.Το δώρο δεν είναι προσωπικό, μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτο ο οποίος αποδέχεται τους όρους της κλήρωσης.
9. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η επιχείρηση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων της κλήρωσης. Επίσης η επιχείρηση δεν υπέχει οιαδήποτε ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση των δώρων, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
10.Το δώρο είναι συγκεκριμένο δεν ανταλλάσσεται με άλλη παροχή υπηρεσιών από την επιχείρησή μας Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα προβολής των νικητών (όνομα, τόπο κατοικίας) στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.

11. Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης Αγίου Δημητρίου 42, 546 30 Θεσσαλονίκη, 2315 520 795 - 699 76 42 465 - 699 72 23 480, ilektrologosiwsifidis@gmail.com

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΗ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ο λογαριασμός ρεύματος πρέπει να εκδίδεται στο όνομα του πραγματικού χρήστη του ακινήτου. Σε περίπτωση που μετακομίζετε σε ένα ηλεκτροδοτημένο ακίνητο, οπότε εκδίδονται ήδη λογαριασμοί σε άλλο όνομα, πρέπει να υπογράψετε νέο συμβόλαιο προμήθειας ρεύματος, έτσι ώστε οι λογαριασμοί να εκδίδονται στο όνομά σας.
Για την υπογραφή του νέου συμβολαίου μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημά της ΔΕΗ προσκομίζοντας τα εξής:
  • έναν λογαριασμό ρεύματος ή να γνωρίζετε τον αριθμό παροχής του ακινήτου
  • την αστυνομική σας ταυτότητα (ή άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο)
  • αποδεικτικό του ΑΦΜ σας
  • νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ)/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, αν έχει λήξει η ισχύς της προηγούμενης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (ΚΕΗΕ). Στην περίπτωση που έχει λήξει μπορείτε να την προσκομίσετε μέχρι και 15 ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου.
Επιπλέον, για δική σας διασφάλιση είναι πιθανό να χρειαστείτε και ένααντίγραφο του μισθωτηρίου συμβολαίου θεωρημένο από την Εφορίαή του συμβολαίου ιδιοκτησίας.
Τέλος ανάλογα με το είδος της παροχής ρεύματος που έχετε πληρώνετε μία ανάλογη εγγύηση.
Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει και από εξουσιοδοτημένο από εσάς άτομο, έχοντας μαζί του επιπλέον:
  • επικυρωμένη εξουσιοδότηση
  • αστυνομική ταυτότητα

ΑΝΤΙΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΚΟ – Πόσο σημαντικό είναι ;

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις είναι αυτό της ασφάλειας από ηλεκτροπληξία.
Είναι γενικά αποδεκτό ότι το ρεύμα γίνεται επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό, όταν η τιμή της έντασής του είναι πάνω από 50 mA. Ο καλύτερος τρόπος για την αποφυγή του κινδύνου είναι η εγκατάσταση ενός τουλάχιστον αντιηλεκτροπληξιακού ρελέ στην εκάστοτε ηλεκτρική εγκατάσταση.
Ο Διακόπτης Διαρροής Έντασης (Δ.Δ.Ε. στα 30mA) ή ηλεκτρονόμος ασφαλείας, ή απλά ρελέ όπως λέγεται στην καθομιλουμένη, εγκαθιστάτε στον γενικό πίνακα μιας οικίας, πριν από οποιαδήποτε κατανάλωση, μερική ασφάλεια, αμέσως μετά από τον γενικό διακόπτη ή την γενική ασφάλεια.Στην χώρα μας η ύπαρξή του είναι υποχρεωτική εδώ και χρόνια με προεδρικό διάταγμα.
Η λειτουργία του αντιηλεκτροπληξιακού ρελέ βασίζεται στον λεγόμενο διαφορικό μετασχηματιστή.
Το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείτε στον διαφορικό μετασχηματιστή από τον κάθε αγωγό της παροχής, τρεις φάσης και ουδέτερος για τριφασική παροχή ή μια φάση και ουδέτερος για μονοφασική παροχή, είναι μηδενικό αν δεν υπάρχει διαρροή στην εγκατάσταση. Αν υπάρχει διαρροή ρεύματος πάνω από 30 χιλιοστά του αμπέρ (30mA) τότε ενεργοποιείται ο μηχανισμός του ρελέ, από το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται, κόβοντας το ρεύμα σε όλα τα στοιχεία που ακολουθούν το ρελέ σε χρόνο μικρότερο από 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
Οι κατασκευαστές των αντιηλεκτροπληξιακών ρελέ τα φτιάχνουν με κάπως μεγαλύτερη ευαισθησία, δηλαδή με μικρότερη τιμή ενεργοποίησης από τα 30 mA, τιμή που ο νόμος αναφέρει, για να είναι απόλυτα βέβαιοι για την έγκαιρη ενεργοποίησή τους μιας και πρόκειται για λεπτή εσωτερικά κατασκευή.
Όλα τα ρελέ αυτού του τύπου έχουν επάνω τους ένα κουμπί - μπουτόν test για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας τους, το οποίο πρέπει να πιέζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και πάντως τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο.
Εκτός από την ηλεκτροπληξία τα ρελέ αυτά προστατευτούν και από πυρκαϊά, γιατί δεν αφήνουν το ρεύμα να "διαφεύγει" λόγω κακής μόνωσης κάτι που μπορεί να αυξήσει την θερμοκρασία σε επίπεδα πυρκαϊάς. 

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ -ΕΠΙΣΗΜΟ LOGO

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.












ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ










Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΦΟΡΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.



Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πινακίδα Δοκιμής RCD

Κατά την εκπόνηση της Υ.Δ.Ε. επισκεπτόμαστε το χώρο σας τοποθετούμε διακόπτη ηλεκτροπληξίας στον πίνακα διανομής σε κάθε περίπτωση που δεν υπάρχει και τοποθετούμε πινακίδα δοκιμής RDC βάσει νόμου ΚΥΑ Φ Α' 50/12081/642 26/07/2006.







Επίσημη Ιστοσελίδα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για ότι σας ενδιαφέρει.

www.iwsifidis.gr